domingo, 14 de septiembre de 2014

Cake pops de xocolata

Per fer 20 cake pops cal:

  • 80 grams de farina
  • Una culleradeta de llevat químic
  • 20 grams de cacao en pols
  • 100 grams de sucre morè
  • 50 ml d'oli d'oliva suau o bé de girasol
  • 1 ou
  • 60 ml de llet
  • 1 culleradeta d'essència de vainilla


Per decorar:

  • 150 grams de xocolata per a postres
  • Sprinkles (fideus de colors, boletes de sucre....)


Per fornejar:

  • Motlle de cake pops i bastonets



Comencem?
En un recipient batim l'ou, el sucre, l'oli i la llet. Afegim poc a poc la farina juntament amb el llevat i el cacao en pols. Finalment afegirem la vainilla (opcional).
Quan tinguem una massa homogènia (aquesta massa sol ser més líquida que la dels pastissos o cupcakes) omplim el motlle dels cake pops amb cura de no vessar gaire massa per les vores del motlle. Ho fornegem a 170º C , amb el forn prèviament calent i esperem uns 15-20 minuts.
Una vegada trets del forn els deixem refredar en el mateix motlle.
Quan estiguin freds és l'hora de començar a decorar!

1. Fonem uns 20 grams de xocolata al microones. Submergim un palet a la xocolata desfeta i l'insertem a la boleta i ho posem en un plat i ho deixem refrigerar a la nevera uns 15 minuts per a què la xocolata es solidifiqui.
2. Fonem la resta de xocolata al microones i ara submergim les boles de biscuit fins que quedin cobertes totalment. Agitem la cake pop per treure l'excés de xocolata i ho decorem amb les sprinkles de colors. Ho fiquem a la nevera fins que la xocolata quedi dura.

No hay comentarios:

Publicar un comentario