- 80 grams de farina
- Una culleradeta de llevat químic
- 20 grams de cacao en pols
- 100 grams de sucre morè
- 50 ml d'oli d'oliva suau o bé de girasol
- 1 ou
- 60 ml de llet
- 1 culleradeta d'essència de vainilla
Per decorar:
- 150 grams de xocolata per a postres
- Sprinkles (fideus de colors, boletes de sucre....)
Per fornejar:
- Motlle de cake pops i bastonets
Comencem?
En un recipient batim l'ou, el sucre, l'oli i la llet. Afegim poc a poc la farina juntament amb el llevat i el cacao en pols. Finalment afegirem la vainilla (opcional).
Quan tinguem una massa homogènia (aquesta massa sol ser més líquida que la dels pastissos o cupcakes) omplim el motlle dels cake pops amb cura de no vessar gaire massa per les vores del motlle. Ho fornegem a 170º C , amb el forn prèviament calent i esperem uns 15-20 minuts.
Una vegada trets del forn els deixem refredar en el mateix motlle.
Quan estiguin freds és l'hora de començar a decorar!
1. Fonem uns 20 grams de xocolata al microones. Submergim un palet a la xocolata desfeta i l'insertem a la boleta i ho posem en un plat i ho deixem refrigerar a la nevera uns 15 minuts per a què la xocolata es solidifiqui.
2. Fonem la resta de xocolata al microones i ara submergim les boles de biscuit fins que quedin cobertes totalment. Agitem la cake pop per treure l'excés de xocolata i ho decorem amb les sprinkles de colors. Ho fiquem a la nevera fins que la xocolata quedi dura.
No hay comentarios:
Publicar un comentario