- 300 grams de farina de repostería
- 1 sobre de gaseosa (si no en teniu podeu incorporar llevat químic)
- 170 grams de sucre moré
- 3 pomes. (dos d'elles per incorporar a la massa i una per decorar)
- 3 ous
- 50 ml d'oli suau
- 200 ml de llet
- 100 ml de mel de romaní (50 ml per incorporar a la massa i 50 ml per decorar)
En un bol barregem tots els ingredients humits: els ous, l'oli suau, la llet, la mel i les pomes. Una vegada ben barrejat incorporem el sucre i finalment la farina i la gaseosa.
Preparem els motlles per les magdalenes i aboquem la massa. Com que aquesta porta gaseosa, millor omplir la meitat de la càpsula. Quan ja tinguem abocada la massa a les càpsules, decorem amb dos làmines de poma i un rajolí de mel de romaní. Finalment, fornejem a 170º amb el forn previament calentat.
No hay comentarios:
Publicar un comentario