lunes, 9 de noviembre de 2015

Carrot Cake 2.0

Avui us torno a presentar una altra Carrot Cake, molt semblant a la primera que vaig penjar al blog, però amb alguna que altres variacions. Espero que us agradi tant o més que l'altra.
Per fer la Carrot Cake haureu de preparar el biscuit i el frosting. Som-hi!

Biscuit:
  • 3 ous
  • 150 grams de sucre morè
  • 200 grams de farina
  • 1 sobre de llevat químic
  • 45 ml d'oli suau d'oliva o bé oli de gira-sol
  • 200 grams de pastanaga
  • 2 culleradetes de canyella en pols
  • 10 nous tallades en bocins petits

Frosting:
  • 100 grams de formatge en crema
  • 100 grams de mantega
  • Una culleradeta de vainilla líquida (opcional)
  • 110 grams de sucre glas


Començarem ratllant la pastanaga en un bol i la deixarem reposar mentre fem el pastís. D'aquesta manera la pastanaga anirà expulsant l'excés d'aigua.
En un bol batem els ous amb el sucre i l'oli. Afegirem la farina, el llevat químic i la canyella en pols. Quan la massa estigui totalment homogènia, incorporarem la pastanaga ratllada (l'agafarem amb les mans i l'estrenyerem perquè solti l'aigua). Una vegada incorporada la pastanaga a la massa, deixarem reposar la massa i pelarem i trossejarem les nous. Finalment incorporarem les nous i seguirem batint.
És normal que al principi la massa costi d'amassar, ja que és molt espessa, però amb els minuts de repòs, la massa s'anirà fent més líquida, gràcies a l'aigua de la pastanaga.
Aboquem el biscuit en un motlle i ho fiquem al forn precalentat a 180º uns 30 minuts.

Mentre fornegem el pastís, farem el frosting de formatge. En un bol barregem la mantega a punt pomada, el formatge en crema, el sucre i la vainilla líquida. Barrejarem amb unes barilles fins a aconseguir una crema sense grumolls.

Treure'm el biscuit del forn i deixarem refredar. Una vegada fred hi afegim la crema i una mica de canyella en pols per decorar la Carrot Cake.
Espero que us agradi!


No hay comentarios:

Publicar un comentario