Avui us torno a presentar una altra Carrot Cake, molt semblant a la primera que vaig penjar al blog, però amb alguna que altres variacions. Espero que us agradi tant o més que l'altra.
Per fer la Carrot Cake haureu de preparar el biscuit i el frosting. Som-hi!
Biscuit:
- 3 ous
- 150 grams de sucre morè
- 200 grams de farina
- 1 sobre de llevat químic
- 45 ml d'oli suau d'oliva o bé oli de gira-sol
- 200 grams de pastanaga
- 2 culleradetes de canyella en pols
- 10 nous tallades en bocins petits
Frosting:
- 100 grams de formatge en crema
- 100 grams de mantega
- Una culleradeta de vainilla líquida (opcional)
- 110 grams de sucre glas
Començarem ratllant la pastanaga en un bol i la deixarem reposar mentre fem el pastís. D'aquesta manera la pastanaga anirà expulsant l'excés d'aigua.
En un bol batem els ous amb el sucre i l'oli. Afegirem la farina, el llevat químic i la canyella en pols. Quan la massa estigui totalment homogènia, incorporarem la pastanaga ratllada (l'agafarem amb les mans i l'estrenyerem perquè solti l'aigua). Una vegada incorporada la pastanaga a la massa, deixarem reposar la massa i pelarem i trossejarem les nous. Finalment incorporarem les nous i seguirem batint.
És normal que al principi la massa costi d'amassar, ja que és molt espessa, però amb els minuts de repòs, la massa s'anirà fent més líquida, gràcies a l'aigua de la pastanaga.
Aboquem el biscuit en un motlle i ho fiquem al forn precalentat a 180º uns 30 minuts.
Mentre fornegem el pastís, farem el frosting de formatge. En un bol barregem la mantega a punt pomada, el formatge en crema, el sucre i la vainilla líquida. Barrejarem amb unes barilles fins a aconseguir una crema sense grumolls.
Treure'm el biscuit del forn i deixarem refredar. Una vegada fred hi afegim la crema i una mica de canyella en pols per decorar la Carrot Cake.
Espero que us agradi!
No hay comentarios:
Publicar un comentario