sábado, 28 de noviembre de 2015

Torró cruixent de xocolata amb llet

S'apropa el Nadal, això vol dir que és temps de torrons!! Avui us presento una recepta ràpida, fàcil i BONÍSSIMA! Amb tots vosaltres: Torró cruixent de xocolata amb llet.


Per fer el torró us farà falta:
  • 300 grams de xocolata amb llet
  • 30 grams de mantega
  • 100 grams d'arròs unflat de xocolata (Krispies de xocolata)
  • Motlle per fer torrons de xocolata*

Fàcil, oi? Comencem.
Trossegem la xocolata i la fonem al bany maria (també podríeu fer-ho al microones, però heu de tenir molt compte que no se us cremi). Una vegada fossa i hi incorporem la mantega. Quan aquesta es dissolgui amb la xocolata la traiem del forn i incorporem l'arròs unflat de xocolata. Barregem amb l'ajuda d'una espàtula i l'estenem en el nostre motlle de torrons. (si no en teniu, no passa res, podeu utilitzar un bric de llet tallat verticalment per la meitat, o qualsevol altre motlle que sigui rectangular).
Ho deixem reposar 10 minuts fora de la nevera i després unes 2 hores dins de la nevera o bé fins que la xocolata estigui dura una altra vegada.

*El motlle que he utilitzat és aquest:
Resultat d'imatges de molde turron
Espero que us agradi :)

No hay comentarios:

Publicar un comentario