lunes, 6 de enero de 2014

Muffins de xocolata

Per fer 14 muffins de xocolata cal:
  • 230 grams de farina
  • 50 grams de cacao en pols
  • 150 grams de sucre
  • 1 sobre de llevat
  • 2 iogurts grecs
  • 80 ml d'oli suau o de girasol
  • 2 ous
  • 4 cullerades soperes de llet
  • 100 grams de xips de xocolata

Comencem! Fem dues masses.
  1. La farina amb el llevat, el sucre i el cacao en pols. 
  2. Els ous, la llet, l'oli i els iogurts. 
Barregem les dues masses i afegim 100 grams de xips de xocolata. Aboquem la massa a les paperines i aquestes en un motlle de silicona o bé, en motlles de paper d'alumini. I les col•loquem al forn durant 25 minuts a 180°C.

Hacemos dos masas:
  1. 230 gramos de harina, un sobre de levadura, 150 gramoa de azúcar y 50 gramos de cacao en polvo.
  2. 2 huevos, 4 cucharadas soperas de leche, 2 yogurts griegos y 80 ml de aceite de girasol o del suave.
Mezclamos las dos masas y añadimos 100 gramos de chips de chocolate. Ponemos la massa en las paperinas y estas en un molde de silicona o sinó, en moldes de papel de aluminio. Y las colocamos en el horno durante 25 minutos a 180°C.

No hay comentarios:

Publicar un comentario