Per fer un pastís per a vuit persones, necessitaràs:
Biscuit:
- 3 ous
- 1 iogurt (de maduixa o llimona)
- 100 ml d'oli d'oliva suau o de girasol
- 200 gr de sucre
- 300 gr de farina
- 1 sobre de llevat
- 2 culleradetes de colorant vermell (intens) amb gel.
- Melmelada de cirera
Buttercream:
- 250 gr de mantega sense sal
- 320 gr de sucre glas
- 1 culleradeta d'aroma de maduixa transparent
Decoració:
- Boletes de sucre de colors (rosa pàlid i blanc perla)
- 240 gr de mores
Començarem fent el biscuit. Barregem els ous amb el iogurt, el sucre i l'oli. Incorporem la farina i el llevat. Quan tinguem la massa homogènia incorporem les dues culleradetes de colorant vermell intens amb gel, per donar-li color. Com que el volem farcir, dividirem la massa en dues parts iguals i les courem per separat, per així no tallar el biscuit. Courem la massa a 180ºC 20 minuts.
Una vegada cuites les dues parts i fredes untem el biscuit de sota amb melmelada de cirera i el tapem amb l'altre.
Per fer la buttercream barregem la mantega sense sal, el sucre glas i l'aroma de maduixa.
Bé, ara és l'hora de decorar el pastis!
Per fer les flors de la vora i les interiors necessitem una màniga pastissera amb la boquilla d'estrella.
Per fer les tires que cobreixen el pastís necesstiem una màniga pastissera amb boquilla de canasta.
Una vegada ficada la buttercream al pastis, agafem les boletes i les mores i ho decorem al gust.
El pastel de frutos rojos para ocho personas se basa en dos partes. El biscuit i la buttercream. Para hacer el biscuit has de mezlcar 3 huevos, un yogut de fresa o limón, 100 ml de aceite y 200 gr de azúcar. Una vez, bien batido incorporaremos 300 gramos de harina y un sobre de levadura en polvo. Cuando la masa esté homogenia volcaremos dos cucharaditas de colorante rojo intenso en gel para darle color a nuestro biscuit. Despues dividiremos la masa en dos partes iguales porque lo rellenaremos de mermelada de cereza. Lo pondremos al horno a 180ºC durante 20 minutos.
Una vez cocidas las dos partes y ya frías, untaremos el biscuit de abajo con mermelada de cereza i lo taparemos con el otro.
Para hacer la buttercream mezclaremos 250 gr de mantequilla sin sal, 320 gr de azúcar glas y una cucharadita de aroma de fresa transparente.
Una vez el biscuit y la buttercream listas, decoramos. Hay mil y una maneras de hacerlo. Explico la mía:
para las flores he utilitzado una manga pastelera con boquilla de estrella i para las tiras una boquilla de canasta. Una vez puesta la buttercream al pastel, decoramos con bolitas de colores y moras a nuestro gusto.
No hay comentarios:
Publicar un comentario