domingo, 6 de abril de 2014

Cuc verd de magdalenes

Per fer 24 magdalenes de color verd cal:

  • 4 ous
  • 200 grams de sucre
  • 225 ml d'oli de girasol o suau d'oliva
  • 225 grams de farina
  • Ratlladura d'una taronja gran
  • Suc natural d'una taronja gran
  • 1 sobre de gasosa o llevat
  • Colorant en gel de color verd fulla
  • Fondant de color: blanc, negre i vermell


Com es prepara?
Barregem els ous amb l'oli, la ratlladura de taronja i el suc de taronja natural. Quan estigui ben batut hi afegim el sucre i la farina juntament amb el llevat o el llevat químic poquet a poquet. Una vegada la massa sigui homogènia i no tingui cap grumoll hi afegim una culleradeta de colorant en gel de color verd fulla.
Dividim la massa en les càpsules de magdalena. (recordeu d'utilitzar un motlle per les càpsules per a què aquestes no es facin malbé).
Les fornejem a 200 ºC durant uns vint minuts.
Una vegada refredades és hora de montar el nostre cuc. Per fer-lo només cal fer unes rodonetes de color vermell per fer les potetes (4 per magdalena) i dos rodones més grans de color blanc i negre per fer els ulls. Després ho col·loquem en un plat o bé en una safata per fer la forma del nostre cuquet.


Mezclamos 4 huevos con 225 ml de aceite de girasol o con aceite suave de oliva, una ralladura de naranja grande y el zumo de la misma. Cuando esté bien batido le añadimos 200 gramos de azúcar y 225 gramos de harina junto con la levadura química o la gaseosa.Cuando tengamos la masa homogenia mezclamos el colorante verde hoja en gel.
Dividimos la massa en las cápsulas para magdalenas utilitzando el molde de cápsulas para que la masa no se caiga.
Las horneamos a 200ºC durante veinte minutos.
Una vez reposadas montaremos nuestro gusano. Para hacer las patas utilizaremos fondant de color rojo y haremos bolitas. Para los ojos utilitzaremos fondant de color blanco y negro.
Después lo colocamos en un plato o en una bandeja haciendo la forma de nuestro gusano.

No hay comentarios:

Publicar un comentario