- 80 grams de farina
- 80 grams de sucre blanc
- 4 ous
- 500 ml de llet
- Un paquet de galetes de te
- 150 grams de xocolata negra
En un cassó posem a bullir la llet i la xocolata negra. Anem remenant perquè la xocolata no es quedi en el fons del cassó i es cremi. D'altra banda en un bol barregem la farina, el sucre i els ous.
Quan la llet i la xocolata comencin a bullir, incorporem la massa del bol poc a poc i remenant constament, perquè l'ou no es quatlli. Anirem remenant fins que tota la mescla comenci a bullir novament.
Cobrim la base d'un motlle amb galetes de te (en aquest cas amb una mica de coco ratllat) i desprès hi incorporem la massa, desprès tornem a fer una altra capa de galetes i una altra copa de xocolata, així fins fer tres o quatre capes de galetes.
Després ho deixem a la nevera dos o tres hores, fins que la massa es solidifiqui.
En aquest cas hem utilitzat aquest pastis com a base per la nostra mona. Aquest pastis és per xocoadictes!
No hay comentarios:
Publicar un comentario