miércoles, 22 de abril de 2015

Pa de pessic de xocolata

Per fer aquest pa de pessic de xocolata cal:

  • 125 grams de farina 
  • 125 grams de sucre
  • 100 grams de cacao en pols
  • 1 sobre de llevat químic o gasosa
  • 3 ous 
  • 50 ml d'oli suau
  • 50 ml de llet 
  • Una tauleta xocolata


En un recipient, batrem els ous i el sucre, desprès afegirem l'oli i la llet. Quan ho tinguem ben batut afegirem poc a poc la farina juntament amb el llevat  i finalment afegirem el cacao en pols i seguirem barrejant fins aconseguir que la massa sigui totalment homogènia. Finalment tallarem la taula de xocolata a trossos petits i els afegirem a la massa. Ho dipositem en el motlle i per sobre escampem sucre.
Amb el forn precalentat a uns 180ºC fornegem el nostre pa de pessic de xocolata. Deixem fornejar uns 30 minuts i ja estarà llest.


No hay comentarios:

Publicar un comentario