jueves, 25 de junio de 2015

Coca de Recapte


Per fer la massa de dues coques de recapte, us farà falta:

  • 400 grams de farina
  • 200 ml d'aigua
  • Una culleradeta de llevat
  • Un rajolí d'oli d'oliva


Per fer el farcit:
Escalivada:

  • 3 pebrots vermells
  • 2 albergínies mitjanes
  • 4 saltxixes

Carbassó i ceba

  • 1 carbassó
  • 2 cebes
  • 2 llaunes de tonyina
Per fer la massa, barregem en un recipient la farina, l'aigua, el llevat i l'oli d'oliva. Amassem fins obtenir una massa ferma i no enganxifosa. Deixem repossar uns 10 minuts.
Tornem a amassar i donar-li forma.
  • Escalivada:
Hi afegim els pebrots, les albergínies (prèviament escalivats ) i les saltixixes tallades (crues) i ho fornegem a 200º fins que la massa estigui ben torradeta. Al treure-ho del forn, hi aboquem un rajolí d'oli perquè li doni un sabor més fresc i tingui més brillantor.

Carbassó i Ceba:
Tallem el carbassó i la ceba molt finets  fem un llit de carbassó cru sobre la massa (cobrir tota la massa amb el carbassó) i després hi afeguim també crua, la ceba. Deixem fornejar a 200º i quan ho treguem del forn hi aboquem la tonyina i una mica d'oli, per potenciar el sabor.

No hay comentarios:

Publicar un comentario