Per fer la massa de dues coques de recapte, us farà falta:
- 400 grams de farina
- 200 ml d'aigua
- Una culleradeta de llevat
- Un rajolí d'oli d'oliva
Per fer el farcit:
Escalivada:
- 3 pebrots vermells
- 2 albergínies mitjanes
- 4 saltxixes
Carbassó i ceba
- 1 carbassó
- 2 cebes
- 2 llaunes de tonyina
Per fer la massa, barregem en un recipient la farina, l'aigua, el llevat i l'oli d'oliva. Amassem fins obtenir una massa ferma i no enganxifosa. Deixem repossar uns 10 minuts.
Tornem a amassar i donar-li forma.
- Escalivada:
Hi afegim els pebrots, les albergínies (prèviament escalivats ) i les saltixixes tallades (crues) i ho fornegem a 200º fins que la massa estigui ben torradeta. Al treure-ho del forn, hi aboquem un rajolí d'oli perquè li doni un sabor més fresc i tingui més brillantor.
Carbassó i Ceba:
Tallem el carbassó i la ceba molt finets fem un llit de carbassó cru sobre la massa (cobrir tota la massa amb el carbassó) i després hi afeguim també crua, la ceba. Deixem fornejar a 200º i quan ho treguem del forn hi aboquem la tonyina i una mica d'oli, per potenciar el sabor.
No hay comentarios:
Publicar un comentario