Per fer un pastís marmolat et farà falta:
- 150 grams de farina
- 150 grams de sucre
- 100 ml de llet
- 50 ml d'oli d'oliva suau
- 100 grams de xocolata (rajola de xocolata de 70% cacau)
- 1 sobre de llevat químic
- 3 ous
Necessitarem dos bols. En el primer bol, afegirem els rovells dels ous i el sucre i barrejarem fins que el sucre estigui ben dissolt.
En l'altre bol batrem les clares d'ou fins muntar-les a punt de neu, una vegada aconseguit ho barrejarem juntament amb l'ou i el sucre que tenim reservat en l'altre bol.
Seguidament afegirem la farina i el llevat i seguirem barrejant. Finalment abocarem la llet i l'oli. Quan tinguem la massa ben homogènia i suau és l'hora de dividir-ho en parts iguals.
En un altre bol fondrem la rajola de xocolata al microones i l'afegirem a una de les dues masses.
Engrassem el motlle i anem afegint per capes les masses. Per exemple, primer una de xocolta, després una blanca, una de xocolata, una blanca... així fins esgotar les dues masses.
Amb el forn precalentat a 170º deixarem el nostre pastís uns 45 minuts.
No hay comentarios:
Publicar un comentario