Podem utilitzar qualsevol recepta d'un biscuit bàsic. En aquest cas he utilitzat la següent recepta:
Dificultat: mitjana
Ingredients:
Dificultat: mitjana
Ingredients:
- 250 grams de farina amb llevat (farina de rebosteria)
- 4 ous
- 200 grams de sucre blanc
- 50 ml de llet
- 50 ml d'oli
- 1 iogurt natural
- 1 taula de xocolata
- Colorant en gel de color vermell.
Barregem els ous amb el sucre, la llet, l'oli i el iogurt. Quan tinguem la massa ben homogènia incorporem poc a poc la farina de rebosteria.
Afegim el colorant en gel de color vermell. (al nostre gust)
Tallem una taula de xocolata en bocins petits amb l'ajuda d'un ganivet.
Incorporem i barregem la xocolata amb la massa del biscuit i ho aboquem en un recipient apte per a forn. Fornegem uns 45 minuts a 180º i el deixem refredar.
Tornem a tallar el biscuit. Aquest cop per la meitat.
Fem un forat al biscuit de sota, l'untem amb crema de cacau i el farcim de lacasitos.
Col·loquem la part superior del pastís i el decorem al nostre gust.
En aquest cas espolvorejant cacao i ratllant xocolata.
Ara sol queda, tallar-lo i tastar-lo! Espero que us agradi.
No hay comentarios:
Publicar un comentario