sábado, 27 de febrero de 2016

Xurros

Matí de pluja... què millor que començar el dia amb una tasseta de xocolata calenta amb xurros? :)
Dificultat: fàcil
Temps: 30 minuts
Ingredients:

  • 125 ml d'aigua bullint
  • 112 grams de farina (és possible que en faci falta més, depenent de la textura de la massa, en aquest cas he utilitzat 130 grams)
  • Oli d'oliva

Bullim l'aigua i l'incorporem a la farina.


Barrejar la farina i l'aigua amb l'ajuda d'una barilla (si ho féssim amb les mans, ens cremaríem, recordeu que l'aigua està bullint)


Quan tinguem una massa homogènia (és possible que necessiteu més farina) l'aboquem en una xurrera. En aquest cas, no en tinc i he utilitzat una màniga pastissera.


Deixem reposar la massa perquè es refredi. Podem aprofitar per fer la xocolata calenta.
Fregim els xurros en oli d'oli d'oliva ben calent i a gaurdir!!


No hay comentarios:

Publicar un comentario