lunes, 11 de abril de 2016

Pa de pessic de colacao

Aquest pa de pessic de colacaoés ideal per esmorzar o berenar. Té una textura esponjosa alhora que ferma. És una recepta bàsica, que, espero que us agradi.
Dificultat: fàcil
Temps: 1 hora
Us farà falta:

  • 200 grams de colacao
  • 200 grams de farina
  • 1 sobre de llevat químic
  • 4 ous
  • 150 grams de sucre (si voleu un pastís més amarg, rebaixeu el sucre)
  • 250 ml de llet (també podeu fer 150 ml de llet i 100 grams de mantega)


En un recipient aboquem tots els ingredients frescos: la llet i els ous. Quan ho tinguem ben barrejat incorporem el sucre, i després la farina juntament amb el llevat i finalment el colacao.
Seguim batent fins a aconseguir una massa totalment fina i homogènia.
Fornegem uns 45 minuts amb el forn prèviament escalfat a 180º.
Una vegada fred, l'emplatem i l'espolvorejar una mica de sucre glaç per decorar.

No hay comentarios:

Publicar un comentario