domingo, 25 de octubre de 2015

Magdalenes de vainilla amb nutella i lacasitos

Per fer aquestes delicioses magadalees us farà falta:

Per la massa:

  • 220 grams de farina
  • 1 sobre de llevat químic
  • 200 grams de sucre blanc
  • 4 ous
  • 250 ml de llet
  • 20 ml d'oli d'oliva suau
  • Una culleradeta d'extracte de vainilla


Per decorar:

  • Nutella
  • Lacasitos
  • Boletes de colors


En un bol espumem els ous. Seguidament hi afegim la llet i l'oli. A continuació o el sucre, la farina i el llevat i finalment l'extracte de vainilla. Barregem fins a aconseguir una massa fina i totalment homogènia, sense cap grumoll.
Precalentem el forn a 180ºC i distribuïm en els motlles de magdalenes la massa. Aquesta massa no puja en excès, d'aquesta manera, podeu omplir gairebé tota la càpsula (deixant un dit).
Les fornegem uns 20 minuts, o bé fins que estiguin daurades. Una vegada fetes, les deixem refredar en una reixa.
És important deixar que es refredin, ja que per decorar necessitem la magdalena freda.
Per decorar, ho podeu fer com vulgueu. En aquest cas he untat la magdalena amb nutella i ficat els lacasitos i les boletes de colors per sobre.
Espero que us agradin!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario