- 250 grams de farina d'ametlla
- 250 grams de sucre glass
- 75 grams de moniato bullit
- 2 ous petits (un per la massa i l'altre per pintar el panellet)
- Ratlladura de mitja llimona
- 150 grams de pinyons
Per començar bullirem el moniato fins que estigui tou. Quan el tinguem bullit el deixarem refredar i el pelarem. Seguidament el xafarem en un bol amb l'ajuda d'una forquilla. Incorporarem la farina d'ametlla, el sucre, l'ou i finalment la ratlladura de la llimona. Anirem barrejant i amassant amb les mans ben netes fins a aconseguir una massa ben homogènia i compacta. Quan la tinguem preparada, la deixarem reposar uns 10 minuts i farem boletes. Quan tinguem fetes les boletes les recobrim amb pinyons i ho pintem.
Ho fornejarem, amb el forn precalentat a 220ºC durant 10 minuts o fins que estiguin ben dauradetes.
Passeu una bona castanyada :)
No hay comentarios:
Publicar un comentario