lunes, 19 de octubre de 2015

Pasta de full amb crema i poma

Una altra recepta, molt senzilla, en la que emprarem pasta de full. Et farà falta:


  • Pasta de full rectangular
  • 3 pomes laminades (2 i mitja)
  • Sucre 
  • Crema *

*Per fer la crema:

  • 2 rovells d'ous
  • 25 grams de farina
  • 50 grams de sucre
  • 250 ml de llet
  • Una culleradeta petita d'extracte de vainilla


Començarem preparant la massa de full. Per començar l'estendrem en una superfície plana i li tallarem les bores (un dit aproximadament), per després sobreposar-les i així donar-hi volum; també punxem la massa per dins, perquè aquesta no agafi volum.
Us deixo una foto explicativa.
Tallem amb l'ajuda d'un gavinet les bores de la massa de full.

Sobrepossem les bores a la massa i les enganxem amb una mica de llet. Després punxem la massa, perquè no agafi volum a l'hora del fornejat.


Quan tinguem la massa preparada, podem començar a fer la crema.
En una olla petita, barregem els rovells d'ou, la farina i el sucre. Ho barregem bé, i ho fiquem al foc (mitjà), i incorporem la meitat de la llet, quan aquesta comenci a agafar temperatura, hi incorporem la resta de llet i la culleradeta d'extracte de vainilla i ho portem a ebullició dos minuts, sense deixar de barrejar.
Quan tinguem la crema feta, l'estenem sobre la massa de full (respectant les vores que hem fet).

Laminem les pomes i les anem sobreposant en línia fins a tapar tota la crema amb les làmines de poma. Finalment espolvorejem una mica de sucre i  fornegem segons les indicicacions de la massa de full.

No hay comentarios:

Publicar un comentario