*Per fer la crema:
- 2 rovells d'ous
- 25 grams de farina
- 50 grams de sucre
- 250 ml de llet
- Una culleradeta petita d'extracte de vainilla
Començarem preparant la massa de full. Per començar l'estendrem en una superfície plana i li tallarem les bores (un dit aproximadament), per després sobreposar-les i així donar-hi volum; també punxem la massa per dins, perquè aquesta no agafi volum.
Us deixo una foto explicativa.
![]() |
Tallem amb l'ajuda d'un gavinet les bores de la massa de full. |
![]() |
Sobrepossem les bores a la massa i les enganxem amb una mica de llet. Després punxem la massa, perquè no agafi volum a l'hora del fornejat. |
Quan tinguem la massa preparada, podem començar a fer la crema.
En una olla petita, barregem els rovells d'ou, la farina i el sucre. Ho barregem bé, i ho fiquem al foc (mitjà), i incorporem la meitat de la llet, quan aquesta comenci a agafar temperatura, hi incorporem la resta de llet i la culleradeta d'extracte de vainilla i ho portem a ebullició dos minuts, sense deixar de barrejar.
Quan tinguem la crema feta, l'estenem sobre la massa de full (respectant les vores que hem fet).
No hay comentarios:
Publicar un comentario