lunes, 18 de julio de 2016

Flam de cafè

Aquest flam de cafè està boníssim, ràpid de fer, senzill i fresquet! Un postre lleuger ideal per l'estiu.
Dificultat: fàcil
Temps: 15 minuts + una nit de repòs
Ingredients:
  • 625 ml de llet i 600 ml de nata 
  • Un paquet de flam de la marca Royal de 10 racions
  • 3 cafès curts d'intensitat alta (Arpeggio si utilitzeu els cafès de la Nespresso)



En un recipient i amb l'ajuda d'unes barilles barregem un la nata, la llet i el sobre de flam Royal. Barregem fins que no quedi cap grumoll. 

Ho fiquem a la vitroceràmica i ho escalfem fins que bulli.


Quan ja hagi bullit, ho treiem del foc i hi afegim els tres cafès curts, ho barregem i ho tornem a fer bullir.

Cobrim un recipient amb caramel (es pot utilitzar el mateix que ve al paquet de flam Royal)

I incorporem a poc a poc ei flam. Ho cobrim amb un paper d'alumini i ho deixem reposar a la nevera tota una nit.

L'endemà estarà llest per menjar.

No hay comentarios:

Publicar un comentario