Dificultat: fàcil
Temps: 15 minuts + una nit de repòs
Ingredients:
- 625 ml de llet i 600 ml de nata
- Un paquet de flam de la marca Royal de 10 racions
- 3 cafès curts d'intensitat alta (Arpeggio si utilitzeu els cafès de la Nespresso)
En un recipient i amb l'ajuda d'unes barilles barregem un la nata, la llet i el sobre de flam Royal. Barregem fins que no quedi cap grumoll.
Ho fiquem a la vitroceràmica i ho escalfem fins que bulli.
Quan ja hagi bullit, ho treiem del foc i hi afegim els tres cafès curts, ho barregem i ho tornem a fer bullir.
Cobrim un recipient amb caramel (es pot utilitzar el mateix que ve al paquet de flam Royal)
I incorporem a poc a poc ei flam. Ho cobrim amb un paper d'alumini i ho deixem reposar a la nevera tota una nit.
L'endemà estarà llest per menjar.
No hay comentarios:
Publicar un comentario