Dificultat: fàcil
Temps: 45' preparació + 5h de repòs
Ingredients:
- 150 grams de galetes digestive
- 75 grams de mantega
- 390 grams de llet condensada
- 300 ml de nata per muntar (200 pel pastís i 100 per decorar)
- 120 ml de suc de llimona
- Sucre glas (al gust, per barrejar amb els 100 ml de nata per decorar)
- Móres
Pesem les galetes digestive i les col·loquem en una bossa per triturar-les amb l'ajuda del corró.
Pesem la nata i la fonem amb l'ajuda del microones.
Barregem la mantega amb la galeta triturada .
Una vegada tinguem la barreja, fem la base del nostre pastís amb l'ajuda d'una cullera. Deixem la base de galeta a la nevera mentre fem el farcit.
Seguidament barregem la llet condensada i el suc de llimona.
Muntem la nata amb l'ajuda de la barilla de globus.
Barregem la nata muntada juntament amb la llet condensada i el suc de llimona.
Traiem la base de galeta de la nevera i hi aboquem el farcit de llimona.
Deixem reposar un mínim de cinc hores a la nevera. (jo el vaig fer d'un dia per l'altre)
Tornem a muntar nata i l'endolcim amb sucre glas i decorem al gust.
No hay comentarios:
Publicar un comentario