jueves, 21 de julio de 2016

Muffins de gerds

Aquestes magdalenes de gerds són boníssimes! És important utilitzar un gerd ben madur, perquè sinó la muffin estarà àcida.
Dificultat: fàcil
Temps: 20 minuts + 30 minuts de forn
Ingredients:
  • 2 ous
  • 180 grams de sucre morè
  • 220 grams de farina
  • 1 sobre de llevat químic
  • 70 ml d'oli d'oliva suau o bé de gira-sol
  • 225 ml de llet
  • 100 grams de gerds



En un bol batrem els ous juntament amb el sucre morè.

Incorporem l'oli suau i la llet. Seguim movent.

Afegim la farina i el llevat químic.

Quan la massa sigui homogènia i no tinguem cap grumoll, netegem els gerds i els incorporem a la massa.

 Els barregem amb molt de compte perquè no es trenquin.

Dividim la massa en les càpsules de muffins. Aquesta massa no eleva massa, per tant podeu omplir la càpsula fins a les tres quartes parts.
Fornegem uns 30 minuts a 180º (forn prèviament calent)


Les deixem refredar i a menjar!





No hay comentarios:

Publicar un comentario