- 200 g de farina 100 g de mantequilla
- 1 ou
- 75 g de sucre
- 1 culleradeta de vainilla líquida o d'aroma (llimona, taronja, rom, ametlla....)
Si ja ho tens tot llest, es l'hora de començar a cuinar! Sobretot, mans ben netes!
Batre l'ou amb la vainilla líquida o l'aroma. Afegir el sucre i la mantequilla (líquida, la pots posar uns 30 segons al microones). Finalment hi afegim la farina, poc a poc.
Deixarem reposar la massa estesa en paper de forn uns 30 minuts a la nevera, perquè la mantega es solidifiqui. D'aquesta manera serà molt més senzill manipular-la, tallar-la i per a què al fornejar no perdi la forma.
Tallem la massa amb l'ajuda del tallapastes, en cas de no tenir-n'he pots emprar un got i fer-les rodones o bé pots fer petites boles amb la mà. Les col•loquem en paper de forn deixant una certa distància entre elles i les posem al forn, que estarà precalentat a 180°C durant 10 minuts o fins que estiguin dauradetes.
Deixarem refredar les galetes. I ja estaran llestes per menjar.
Batre l'ou amb la vainilla líquida o l'aroma. Afegir el sucre i la mantequilla (líquida, la pots posar uns 30 segons al microones). Finalment hi afegim la farina, poc a poc.
Deixarem reposar la massa estesa en paper de forn uns 30 minuts a la nevera, perquè la mantega es solidifiqui. D'aquesta manera serà molt més senzill manipular-la, tallar-la i per a què al fornejar no perdi la forma.
Tallem la massa amb l'ajuda del tallapastes, en cas de no tenir-n'he pots emprar un got i fer-les rodones o bé pots fer petites boles amb la mà. Les col•loquem en paper de forn deixant una certa distància entre elles i les posem al forn, que estarà precalentat a 180°C durant 10 minuts o fins que estiguin dauradetes.
Deixarem refredar les galetes. I ja estaran llestes per menjar.
També les podeu decorar amb xocolata, fondant, glassa...
No hay comentarios:
Publicar un comentario