- 300 grams de farina
- 2 cullerades de cacao en pols
- 1 culleradeta de llevat químic
- 4 ous
- 250 grams de sucre
- 250 ml de llet
- 250 ml d'oli d'oliva suau o bé de girasol
- 1/3 de culleradeta d'extracte de vainilla líquida
Comencem.
Per fer aquest pastis necessitaràs un recipient gran ja que hi ha molta massa.
Per començar barrejarem els ingredients humits: els ous batuts, la llet, l'oli d'oliva, l'extracte de vainilla líquida. Ho barregem fins que estigui tot integrat. En aquest moment hi incorporem el sucre i tornem a barrejar. Finalment afegim la farina i el llevat poc a poc per a què no quedin grumolls.
Quan tinguem la massa ben homogènia agafarem un altre recipient on abocarem la meitat de la massa (aproximadament) i la barrejarem amb el cacao en pols.
Per tant tindrem dos masses: una amb cacao i l'altra sense.
Agafem el motlle de silicona o desmuntable i aboquem un cullaró de massa blanca i a sobre de la massa un cullaró de massa amb cacao i repetim l'acció fins que no ens quedi més massa.
Finalment ho fornegem uns 45 minuts a 180º.
No hay comentarios:
Publicar un comentario